Retourneren

Hoe retourneer ik mijn artikelen?

Gaat de voorkeur uit naar het terugstorten van het aankoopbedrag en heb je gekozen voor retouren via het retourportaal? Dan betaald AllesUSBc.nl het aankoopbedrag terug min de retourkosten van €4 binnen twee werkdagen na ontvangst terug.

Je kan je retourzending volgen via de door ons geleverde DPD track & trace code. Met track & trace kan je gemakkelijk bekijken waar je artikel zich bevind.

Tips

  • Bewaar altijd je verzendbewijs. Zo kunnen we je verzending traceren als er iets misgaat bij de bezorgdienst.
  • Wil je meerdere artikelen terugsturen? Stop ze dan in één doos. Dit maakt het afhandelen van je retour makkelijker en is beter voor het milieu. Maak je meerdere retourzending aan? Dan zullen de retourkosten van €4 voor elke individuele retourzending worden verrekend.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@allesusbc.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Binnen een termijn van 14 dagen kan je artikelen inclusief bijbehorende accessoires terugsturen. Het retourtermijn van 14 dagen gaat in op de dag dat je de producten in ontvangst hebt genomen.

We zijn je dankbaar als de verpakking in goede staat verkeert om verspilling te voorkomen. Producten zonder verpakking zijn helaas niet meer te verkopen.