Prijs

Kabel soort

Kabellengte

USB-C Adapter poorten

USB-C Hub poorten

Ander product nodig?

Wij helpen je bij het vinden van het juiste USB-C product.

USB-C naar DisplayPort

Alle USB C naar DisplayPort producten van AllesUSBc.nl op één plek. Koppel een extra scherm met een USB-C kabel of adapter. Werkt met je laptop, Macbook, smartphone of tablet.

USB C naar DisplayPort

AllesUSBc.nl heeft een uitgebreid assortiment USB-C naar DisplayPort producten. Hier onder valt ook DisplayPort naar USB C.

Sluit snel één van onze USB-C naar DisplayPort adapters of kabels aan voor een geweldige beeldscherm ervaring. Een tv, monitor en zelfs een projector is compatible.

DisplayPort is enorm krachtig en kan 4K bij 144Hz aan, en zelf 8K bij 60Hz. Al onze kabels en adapters zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Hierdoor ben je verzekerd van video en audio in de hoogst mogelijke kwaliteit en snelheid.

 

De producten werken met alle apparaten met USB-C. Of je nou een Macbook, Windows laptop, tablet of smartphone hebt. Let er wel op dat je apparaat DP Altmode ondersteund.

 

USB-C adapters

Onze USB-C adapters met Display Port ingang bieden een eenvoudige oplossing. Ze zijn klein en makkelijk om mee te nemen.

Sluit simpelweg het uiteinde van de adapter aan op de USB-C ingang van je  apparaat (bijvoorbeeld laptop).

Sluit vervolgens een losse kabel aan op de DisplayPort ingang van de adapter. Je bent helemaal klaar om je scherm weer te geven op een beeldscherm, tv of projector.

Ideaal voor thuis of voor het uitbreiden van je werkplek.

Bekijk hier al onze USB-C adapters.

 

USB-C naar DisplayPort kabels

Onze USB-C naar DisplayPort kabels maken een directe verbinding van een USB-C naar elke monitor, tv of projector. Aansluiten en het werkt, Plug & Play. Erg makkelijk voor presentaties of een nieuwe Netflix serie.

De kabels zijn te koop in verschillende lengtes. Namelijk 1 meter, 2 meter of 3 meter.

Al onze DisplayPort 1.4 kabels ondersteunen alle soorten HD resoluties waaronder 4K en 8K.

Bekijk hier al onze USB-C kabels

 

Bestellen bij AllesUSBc.nl

Bestel je product snel en eenvoudig bij AllesUSBc.nl. Plaats de hub, adapter of kabel in je winkelmandje en reken af via onze check-out. Bestel je op werkdagen voor 22:00? Dan heb je je bestelling morgen al in huis.

Alle producten worden gratis verzonden. Heb je nog vragen over je bestelling of over de verschillende USB-C producten? Neem dan contact op met onze klantenservice!

 

Tip: Filteren

Gebruik ons filter systeem om het juiste product te vinden op deze pagina. Je kunt dan alle de poorten die je nodig hebt te selecteren. Bezoek je ons op een smartphone? Scroll dan helemaal naar boven en klik op de filter knop om poorten te filteren.