Prijs

Opslagcapaciteit

USB-C Adapter poorten

Ander product nodig?

Wij helpen je bij het vinden van het juiste USB-C product.

USB-C Adapters

Sluit een USB C adapter aan op je Windows laptop, Macbook, tablet of smartphone. Zet de USB-C poort van je apparaat om naar een ander signaal, bijvoorbeeld HDMI of Aux. USB-C adapters van AllesUSBc zijn klein en handig mee te nemen.

USB C Adapter kopen

Een USB-C adapter sluit je aan op de USB-C poort van je Macbook, tablet of smartphone. De adapter is klein en zorgt voor tot wel vier extra poorten op je apparaat.

 

Sluit een USB-C adapter aan op je Macbook Pro of Windows laptop voor bijvoorbeeld een extra video poort zoals HDMI of DisplayPort. Op die manier kun je via de USB-C poort op je laptop verbinding maken met een monitor of TV.

 

Of sluit een iPad aan op een USB-C adapter met SD en TF-kaarten poorten zodat je al je foto’s makkelijk kunt overzetten.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Verschillende soorten USB-C Adapters

Het kiezen van de juiste USB-C adapter kan een moeilijke beslissing zijn.

 

USB-C Adapters zijn er in verschillende vormen, zoals USB-C naar HDMI, USB-C naar DisplayPort, USB-C naar USB-A en meer, elk ontworpen voor specifieke functies.

 

Het is belangrijk om te weten waar je de adapter voor wilt gaan gebruiken. Vraag jezelf af welke poorten je nodig hebt.

 

Heb je de USB-C adapter nodig voor video, om bestanden over te zetten of alleen voor opladen? Sommige adapters combineren zelfs meerdere van deze functies, wat een praktische oplossing kan zijn voor mensen met meerdere vereisten. Zoek je iets met meer dan vier poorten? Kijk dan eens naar onze USB-C hubs.

 

Specificaties

De specificaties van de poorten spelen ook een belangrijke rol. Hieronder geven we enkele voorbeelden van specificaties die de prijs van een USB-C adapter kunnen beïnvloeden:

 

  • Snelheid van de ethernetpoort: Ethernetpoorten zijn er in verschillende snelheden, zoals bijvoorbeeld 100Mbps of 1000Mbps (1Gbps).
  • HDMI aansluiting: HDMI-poorten variëren vaak verversingssnelheden (uitgedrukt in Hertz of Hz). Bijvoorbeeld 4K@30hz of 1080p@60hz
  • USB-poortsnelheden: USB-C adapters kunnen verschillende USB-poorten bevatten, zoals USB 3.0 of USB 2.0.

 

Voordelen van een USB-C adapter

Onze USB-C adapters zijn altijd klein en werken direct zonder enige configuratie. Ook hebben ze geen eigen stroom nodig. Dat gaat simpelweg via de USB-C poort. Super handig om mee te nemen dus.

Ook zijn ze vaak goedkoop zijn omdat ze maar een beperkt aantal poorten hebben. Sommige adapters hebben wel meerdere poorten, maar vaak niet meer dan vier.

De USB-C adapters van AllesUSBc.nl zijn van hoge kwaliteit en beschikken over Plug & Play functionaliteit.

 

Voor welke apparaten?

Onze USB-C hubs zijn universeel. Ze werken met bijna alle apparaten die over een USB-C poort beschikken. De USB-C hubs werken met:

 

  • Windows laptops (HP, Samsung, Lenovo, Microsoft etc.)
  • Apple apparaten (Macbook, Macbook Pro, iMac, Mac Mini, iPad Pro)
  • Google Chromebooks
  • Smartphones en Tablets

 

Kopen bij AllesUSBc.nl

Bestel een USB-C adapter snel en eenvoudig bij AllesUSBc.nl. Plaats de adapter in je winkelmandje en reken af via onze check-out. Bestel je op werkdagen voor 22:00? Dan heb je je bestelling morgen al in huis. Alle producten worden gratis verzonden. Heb je nog vragen over je bestelling of over de verschillende USB-C adapter? Neem dan contact op met onze klantenservice!

 

Tip: Filteren

Gebruik ons filter systeem om de juiste USB-C adapter te vinden op deze pagina. Je kunt dan alle de poorten die je nodig hebt te selecteren. Bezoek je ons op een smartphone? Scroll dan helemaal naar boven en klik op de filter knop om poorten te filteren.