Prijs

USB-C Hub poorten

Ander product nodig?

Wij helpen je bij het vinden van het juiste USB-C product.

USB-C Hubs

Bij AllesUSBc vind je de perfecte USB C hub. Zet de USB-C poort van je apparaat om naar meerdere andere poorten, bijvoorbeeld HDMI, USB-A en Ethernet. Onze USB-C hubs werken met een Windows laptop, Macbook, tablet of smartphone.

USB C hub kopen

Moderne apparaten zoals laptops hebben vaak maar weinig poorten. Een USB-C hub kan dit verhelpen door een enkele USB-C poort te veranderen in meerdere uitgangen, waaronder bijvoorbeeld HDMI, USB 3.0 en Aux. Je hebt dus met één USB-C ingang direct meerdere andere poorten tot je beschikking.

 

Je kunt een USB-C hub aansluiten op de USB-C poort van je Macbook, Windows laptop, iPad, smartphone of tablet.

 

Het kiezen van de juiste USB-C hub kan een uitdaging zijn. Er zijn veel mogelijkheden. Daarom is het handig om eerst te begrijpen wat je er mee wilt doen en welke extra poorten je nodig hebt.

 

Verschillende soorten USB-C hubs

Er zijn erg veel soorten USB-C hubs. Hierdoor verschillen ze ook erg in prijs. De grootste verschillen tussen de hubs zijn het aantal poorten en de specificaties van die poorten.

 

Overweeg de apparaten die u wilt aansluiten voordat je een USB-C-hub met het juiste aantal poorten kiest.

 

Bijvoorbeeld: Wil je een toetsenbord en muis aansluiten en ook nog ruimte overhouden voor een USB-stick? Kies dan een hub met minimaal drie USB-A poorten. Wil je daarnaast ook nog een monitor of tv aansluiten? Zorg dan dat de hub ook een HDMI aansluiting heeft. De USB-C hubs met HDMI die wij aanbieden zijn erg populair. Bijvoorbeeld voor een Macbook Pro.

 

Heb je maar een klein aantal extra poorten nodig? Onze USB-C adapters hebben een maximaal van 4 poorten en zijn daarom vaak ook goedkoper.

 

Specificaties

De specificaties van de poorten spelen ook een belangrijke rol. Hieronder geven we enkele voorbeelden van specificaties die de prijs van een USB-C hub kunnen beïnvloeden:

 

  • HDMI aansluiting: HDMI-poorten variëren vaak verversingssnelheden (uitgedrukt in Hertz of Hz). Bijvoorbeeld 4K@30hz of 1080p@60hz
  • USB-poortsnelheden: USB-C hubs kunnen verschillende USB-poorten bevatten, zoals USB 3.0 of USB 2.0.
  • Snelheid van de ethernetpoort: Ethernetpoorten zijn er in verschillende snelheden, zoals bijvoorbeeld 100Mbps of 1000Mbps (1Gbps).

Voordelen van een USB-C hub

De USB-C hubs van AllesUSBc.nl zijn van hoge kwaliteit en werken direct zonder enige configuratie. Ook hebben ze geen externe bron van stroom nodig om te functioneren. Dat gaat simpelweg via de USB-C poort.

USB-C hubs zijn erg handig mee te nemen in bijvoorbeeld een laptop tas. Als je gaat reizen heb je altijd de benodigde poorten bij je. Een USB-C hub is de perfecte all-in-one oplossing!

 

Voor welke apparaten?

Onze USB-C hubs zijn universeel. Ze werken met bijna alle apparaten die over een USB-C poort beschikken. De USB-C hubs werken met:

 

  • Windows laptops (HP, Samsung, Lenovo, Microsoft etc.)
  • Apple apparaten (Macbook, Macbook Pro, iMac, Mac Mini, iPad Pro)
  • Google Chromebooks
  • Smartphones en Tablets

 

Kopen bij AllesUSBc.nl

Bestel een USB-C hub snel en eenvoudig bij AllesUSBc.nl. Plaats de hub in je winkelmandje en reken af via onze check-out. Bestel je op werkdagen voor 22:00? Dan heb je je bestelling morgen al in huis. Alle producten worden gratis verzonden. Heb je nog vragen over je bestelling of over de verschillende USB-C hub? Neem dan contact op met onze klantenservice!

 

Tip: Filteren

Gebruik ons filter systeem om de juiste USB-C hub te vinden op deze pagina. Je kunt dan alle de poorten die je nodig hebt te selecteren. Bezoek je ons op een smartphone? Scroll dan helemaal naar boven en klik op de filter knop om poorten te filteren.