Prijs

USB-C Hub poorten

Kabel soort

Kabellengte

USB-C

Ander product nodig?

Wij helpen je bij het vinden van het juiste USB-C product.

usb-c

USB-C naar USB-C

Alle USB C naar USB C producten van AllesUSBc.nl vind je hier. Of je nou een USB-C kabel nodig hebt om je laptop op te laden of een hub met meerdere USB-C poorten. Kies met gemak tussen onze hubs en kabels.

Verschillende soorten USB C naar USB C producten

We bieden we een uitgebreid assortiment aan van USB-C naar USB-C producten. Wil je graag je laptop of smartphone opladen of data en bestanden overzetten? Of wil je graag beeld overbrengen van je Macbook Pro naar een monitor met USB-C?

Bekijk onze USB-C naar USB-C kabels en hubs op deze pagina.

 

Of je nu een USB-C naar USB-C kabel met USB 3.2 nodig hebt of een 10-in-1 USB-C hub met HDMI, Ethernet en USB-A poorten, bij ons zit je goed.

 

Al onze producten werken met laptops, computers, smartphones, Macbooks en tablets met een USB-C ingang.

 

USB-C kabel

We hebben veel verschillende USB-C naar USB-C kabels. Ze verschillen in kleur, lengte, snelheid en vermogen. De kabels hebben bijna altijd 2 mannelijke uiteinden, tenzij het om een verlengkabel gaat. Dan is één uiteinde vrouwelijk.

 

Onze beste kabel is de USB 4 kabel met een mogelijkheid tot wel 40Gbps aan overdracht snelheid om bestanden of data over te zetten. De USB 4 kabel is dan ook de meeste recente versie.

 

Maar zo hebben we ook goedkopere kabels met de USB 3.2 versie die vaak ook al voldoende zijn. Deze hebben een snelheid van 20Gbps en kunnen (net als USB 4) ook apparaten zoals smartphones en laptops opladen met 100W. Dan is je apparaat in een mum van tijd opgeladen.

 

Deze kabels zijn beschikbaar in verschillende lengtes, zoals 1 meter, 2 meter en ook 3 meter lang.

 

We hebben de meeste kabels in het zwart. Maar ook zilver is soms mogelijk om te bestellen.

 

USB-C hub

Zoek je een multifunctionele oplossing? Dan kun je het beste kiezen voor een van onze hubs.

Onze hubs hebben standaard een korte kabel met USB-C uitgang.

De rest van de hubs zijn ingangen, oftewel poorten. Dit kunnen verschillende poorten zijn, zoals HDMI, Ethernet, SD en TF kaartlezer poorten en meer. De hubs op deze pagina hebben allemaal een USB-C ingang.

Bekijk hier ons volledige assortiment USB-C hubs.

 

Voor welke apparaten?

Onze USB-C kabels en hubs zijn universeel. Ze werken met bijna alle apparaten die over een USB-C poort beschikken. De kabels en hubs werken met:

 

  • Windows laptops – HP, Samsung, Lenovo, Microsoft, etc.
  • Apple apparaten – Macbook, Macbook Pro, iMac, Mac Mini, iPad Pro
  • Smartphones en Tablets met USB-C aansluiting
  • Google Chromebooks

 

Kopen bij AllesUSBc.nl

Bestel een USB-C product snel en eenvoudig bij AllesUSBc.nl. Plaats het product in je winkelmandje en reken af via onze check-out. Bestel je op werkdagen voor 22:00? Dan heb je je bestelling morgen al in huis. Alle producten worden gratis verzonden. Heb je nog vragen over je bestelling of over de verschillende USB-C naar USB-C producten? Neem dan contact op met onze klantenservice!