Prijs

USB-C Adapter poorten

USB-C Hub poorten

USB-C

Ander product nodig?

Wij helpen je bij het vinden van het juiste USB-C product.

USB-C naar Ethernet

Vind hier de USB C naar Ethernet producten van AllesUSBc.nl op één plek. Zorg voor bekabelt internet met een USB C hub of adapter. Werkt met je laptop, Macbook, smartphone of tablet.

USB-C naar Ethernet kopen

Voorzie je laptop, macbook, tablet of smartphone met USB-C van bekabeld internet tot wel 1Gbps. Dat kan met onze USB C naar Ethernet producten.

 

Vroeger hadden laptops nog een ethernet poort, tegenwoordig niet meer. De groeiende trend van dunne laptops en Macbooks hebben er voor gezorgd je geen gebruik meer kunt maken van kabel internet. Gelukkig is er USB-C.

 

Daarom bieden wij USB-C naar Ethernet adapters en hubs aan. Daarmee kun je alsnog bijvoorbeeld een USB-C laptop voorzien van een snelle en stabiele internet verbinding.

 

Verschillende USB C naar Ethernet producten

 

AllesUSBc.nl heeft een uitgebreid assortiment USB-C naar Ethernet producten zoals ethernet hubs maar ook ethernet adapters.

Al deze producten ondersteunen verschillende hoge snelheden kabel internet. Het werkt met alle apparaten met USB-C, of je nou een Macbook, Windows laptop, tablet of smartphone hebt. Het werkt ook met verschillende CAT kabels. CAT 5, 5e of 6 werken allemaal.

 

USB-C Hubs

Voor degenen die naast ethernet meerdere aansluitingen tegelijk nodig hebben zijn onze USB-C hubs een ideale oplossing.

Veel van onze hubs zijn uitgerust met een ethernet poort, een HDMI poort voor video en vaak ook meerdere USB-A poorten.

Een hub is een multifunctionele oplossing die perfect is voor mensen die gelijk meerdere problemen willen tackelen.

Bekijk hier al onze USB-C hubs.

 

USB-C Adapters

Compact, handig en heel draagbaar. Onze USB-C adapters bieden een simpele oplossing voor kabel internet.

Ideaal als je alleen ethernet nodig hebt en geen extra poorten zoals met een hub.

Sluit simpelweg het USB-C uiteinde aan op je apparaat en sluit vervolgens een ethernet kabel aan op het andere uiteinde. En dat was het! Je kunt nu genieten van super snel bekabeld internet dankzij USB-C.

Bekijk hier al onze USB-C adapters.

 

 

Bestellen bij AllesUSBc.nl

Bestel je product snel en eenvoudig bij AllesUSBc.nl. Plaats de hub of adapter in je winkelmandje en reken af via onze check-out. Bestel je op werkdagen voor 22:00? Dan heb je je bestelling morgen al in huis.

Alle producten worden gratis verzonden. Heb je nog vragen over je bestelling of over de verschillende USB-C producten? Neem dan contact op met onze klantenservice!

 

Tip: Filteren

Gebruik ons filter systeem om het juiste product te vinden op deze pagina. Je kunt dan alle de poorten die je nodig hebt te selecteren. Bezoek je ons op een smartphone? Scroll dan helemaal naar boven en klik op de filter knop om poorten te filteren.