Prijs

Kabel soort

Kabellengte

USB-C

Ander product nodig?

Wij helpen je bij het vinden van het juiste USB-C product.

USB-C Kabels

AllesUSBc heeft allerlei soorten USB C kabels. Heb je bijvoorbeeld een USB-C naar HDMI kabel nodig om een laptop met een tv te verbinden? Of simpelweg een USB-C naar USB-C of USB-A kabel? Geen probleem. Bekijk hier alle soorten USB-C kabels.

Een USB C kabel kopen

Een USB-C kabel is een normale kabel maar heeft aan één kant van de kabel altijd een USB-C uitgang (mannelijk). Het andere uiteinde van de kabel heeft een aansluiting naar keuze. Bijvoorbeeld een USB-C naar USB-A kabel, of een USB-C naar HDMI kabel. Zo zijn er USB-C kabels voor veel verschillende situaties en benodigdheden. De kabels zijn beschikbaar in verschillende lengtes, maten en kleuren.

 

Voordelen USB-C kabel

Onze USB-C kabels zijn van hoge kwaliteit en werken direct. USB-C kabels functioneren precies hetzelfde als traditionele kabels. Sluit de USB-C kabel aan en het werkt zonder enige configuratie.

 

Dat is fijn, maar waarom zou je dat niet kiezen voor een USB-C hub of USB-C adapter? Nou, het voordeel van een kabel is dat je niets extra nodig hebt om het te laten functioneren. Wil je simpelweg van USB-C naar Aux? Bestel dan een USB-C naar Aux kabel. Met bijvoorbeeld een USB-C hub heb je namelijk nog een aparte Aux kabel nodig om van de hub naar Aux te komen.

 

Een ander voordeel is de keuze van de lengte. Moet je een afstand afleggen tussen twee apparaten? Kies een iets langere USB-C kabel met het filter menu bovenaan deze pagina.

 

Voor welke apparaten?

Onze USB-C kabels zijn universeel. Ze werken met bijna alle apparaten die over een USB-C poort beschikken. De USB-C kabels werken met:

 

  • Windows laptops – HP, Samsung, Lenovo, Microsoft, etc.
  • Apple apparaten – Macbook, Macbook Pro, iMac, Mac Mini, iPad Pro
  • Smartphones en Tablets met USB-C aansluiting
  • Google Chromebooks

 

Verschillende soorten USB-C kabels

Weet je niet zo goed wat je nodig hebt? Om hier een keuze in te maken moeten we er achter zien te komen wat het doel moet zijn van de kabel, welk probleem lost het op?

 

Wil je bijvoorbeeld een Macbook Pro of Windows laptop (met USB-C poort) verbinden met je monitor of tv? Kies dan voor een USB-C naar HDMI kabel of een USB-C naar DisplayPort kabel. Misschien heb je een USB-C naar USB-C kabel nodig, simpelweg om de USB-C aansluiting van je apparaat te verlengen. Of toch een USB-C naar USB-A kabel. Hiermee kun je bijvoorbeeld een USB stick (met USB-A) aansluiten op je USB-C tablet zoals een iPad, of een USB-C smartphone zoals een Samsung.

 

Wij bieden een groot assortiment aan in USB-C kabels. Kom je er echt niet uit? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice staat voor je klaar!

 

Koop een USB-C kabel bij AllesUSBc.nl

Bestel een USB-C kabel snel en eenvoudig bij AllesUSBc.nl. Plaats de kabel in je winkelmandje en reken af via onze check-out. Bestel je op werkdagen voor 22:00? Dan heb je je bestelling morgen al in huis. Alle producten worden gratis verzonden. Heb je nog vragen over je bestelling of over de verschillende USB-C kabel? Neem dan contact op met onze klantenservice!